Workshop online – Direcții și teme de cercetare în muzeele universitare din România. Studiu de caz: Prezențe feminine în mediul academic românesc. O istorie posibilă?

Muzeul Universității „George Emil Palade” din cadrul UMFST G.E. Palade Târgu Mureș, în parteneriat cu Muzeul de Istorie al Universității Babeș-Bolyai, organizează, în data de 20 octombrie 2023, workshop-ul online cu tema: „Direcții și teme de cercetare în muzeele universitare din România. Studiu de caz: Prezențe feminine în mediul academic românesc. O istorie posibilă?”

Scopul principal al workshop-ului este să reunească specialiști care activează în muzeele universitare din România, pentru a discuta principalele direcții de cercetare promovate în muzeele universitare și a evidenția rolul acestor instituții în protejarea și promovarea patrimoniului cultural material și imaterial al universităților noastre.

Pentru această primă întâlnire, organizatorii propun ca studiu de caz o direcție de cercetare posibilă dedicată reconstituirii istoriei femeilor din mediul universitar.

Evenimentul se va desfășura în intervalul orar 10:00-14:30, pe platforma Zoom.

Date de logare:

Join Zoom Meeting: https://tinyurl.com/2hys26m3

Meeting ID: 875 5880 8474

Passcode: 436191

Accesul la eveniment este gratuit.

 

Please wait while flipbook is loading. For more related info, FAQs and issues please refer to DearFlip WordPress Flipbook Plugin Help documentation.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: