Peste 1600 de vizitatori, la cel mai important eveniment muzeal al anului, Noaptea Muzeelor

Expoziția Muzeului Universității „George Emil Palade” și a spațiilor partenere, Grădina Botanică și Sala Muzeu de Istoria Medicinii și Farmaciei a Bibliotecii Universității, a atras peste 1600 de vizitatori, la cel mai important eveniment muzeal al anului, Noaptea Muzeelor.

Pasionați de istorie, artă, știință sau studiul plantelor, vizitatorii au avut oportunitatea unei veritabile călătorii de cunoaștere în trecutul, dar și în prezentul Universității. Un eveniment care a demonstrat o dată în plus faptul că UMFST nu este un mediu accesibil doar comunității academice, ci și o instituție deschisă tuturor.

„Mulțumim tuturor vizitatorilor, ne onorează interesul și entuziasmul cu care ați răspuns invitațiilor noastre. Mulțumiri voluntarilor, studenți ai specializărilor Istorie, Farmacie și Medicină, care au fost și anul acesta la înălțime! Mulțumim prof. dr. Corneliu Tanase, director științific al Grădinii Botanice și doamnei Anamaria Helgiu, director al Bibliotecii Universității, pentru sprijin și implicarea în reușita acestui eveniment”, a transmis conf. dr. Georgeta Fodor, coordonatorul Muzeului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: