Muzeul primește vizita profesorilor participanți în cadrul proiectului Erasmus+ GROWTHMINDS

Muzeul Universității „George Emil Palade” a fost vizitat de către profesorii participanți în cadrul proiectului Erasmus+ GROWTHMINDS, proiect derulat în parteneriat cu Universitatea Primorska FAMNIT și STEP Institute din Slovenia, Universitatea Klagenfurt din Austria și Universitatea Balikesir din Turcia.

Profesorii au participat, în perioada 16-18 mai 2022, la trainingul GROWTH MINDSET AND UNIVERSITY -INDUSTRY KNOWLEDGE TRANSFER, organizat de UMFST G.E. Palade Tg. Mureș, în cadrul proiectului ERASMUS+ GROWTHMINDS.

Conf. dr. Daniela Ștefănescu, prorector și coordonator instituțional al proiectului, a subliniat modul în care activitățile desfășurate și proiectele implementate în universitatea noastră într-o abordare integrativă medicină – inginerie – economie, parteneriatele cu companiile locale, platforma integrativa University to Business (U2B), soluțiile IT&C, Societatea Antreprenorială Studențească (SAS), precum și centrele de cercetare aplicativă avansată și de simulare în medicină și stomatologie, oferă studenților oportunități de dezvoltare profesională și de formare a competențelor complementare necesare pentru performanță în societatea de astăzi, inclusiv a unui mod de gândire flexibil important pentru succesul lor viitor.

Vizita în cadrul Muzeului a reprezentat o călătorie în istorie, prezentând geneza și evoluția universității noastre.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: