Exponatele lunii iulie – cheia, carta și steagurile Facultăților

Luna iulie poartă amprenta examenelor de admitere și a festivității de absolvire, momente de mare prețuire pentru candidați, absolvenți și susținătorii acestora, dar și pentru cadre didactice. Sunt zile încărcate de simboluri ce ne invită să privim spre trecut, să ne bucurăm în aceste clipe de reușitele care ne-au adus până aici și datorită cărora putem privi cu încredere spre viitor.

Muzeul Universității „George Emil Palade”, depozitar al memoriei colective, dedică exponatele lunii iulie proaspeților studenți și absolvenților promoției 2021.

Vă onorăm eforturile depuse și succesul prin simbolurile Universității: cheia, carta, alături de steagurile fiecărei facultăți, parte din construcția voastră identitară.

Fotografii: Lucian Morariu

Pe baza cunoștințelor acumulate, dobândiți cheia succesului! Ghidați-vă după reguli și valori morale, înscrise în carta oamenilor mari! Purtați în suflet culorile drapelului, simbol al Facultății care v-a creat!

Vă invităm să completați Carta de oaspeți a Muzeului, mândri de voi și de Universitatea care contribuie neîncetat la formarea voastră profesională și umană!

E pluribus unum!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

%d bloggers like this: